Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bilal Karaman Okyanus Kolejleri'nde
Bilal Karaman Okyanus Kolejleri'nde Bilal Karaman Okyanus Kolejleri'nde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kasım ayı itibariyle başlayan Okyanus Kolejleri'nin Yetenek ve Kulüp derslerinin yeni konuğu, usta müzisyen Bilal Karaman oldu.

Sevilen gitar sanatçısı Bilal KARAMAN, 9 Mart 2012 Cuma günü Güneşli Okyanus Koleji Gitar Yetenek Dersi öğrencileri ile buluştu.

İlk dersinde öğrencilere müzik hayatını anlatan KARAMAN, gitar çalmaya 11 yaşında başladığını, kendi yeteneğini kendisinin keşfettiğini ve gitardan ses çıkarmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Gitarist Bilal KARAMAN’ın gitarla ilk tanışması 11 yaşında oldu ve çalmayı kendi kendine öğrendi. Doğan CANKU’yla Flamenko teknikleri çalıştı, Önder FOCAN’ın Caz Grup atölyelerine katıldı. Donovan MİXON ve Wolfgang MUTHSPİEL ile caz gitar, Erkan OĞUR ile Türk Müziği ve perdesiz gitar, Aydın ESEN ile yüksek armoni ve doğaçlama çalıştı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nde tam burslu okuyarak bir çok yerli ve yabancı müzisyenle çalışma olanağı kazandığını öğrencileriyle paylaştı.

Saat:14.10 ile 15.00 arası soru - cevap şeklinde öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren KARAMAN, Okyanus Koleji öğretmen ve öğrencilerinden, Okyanus'ta olmaktan, öğrencilerle söyleşip onlarla kısa da olsa ders yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
12 Mart 2012, Pazartesi 17:16
Okunma
:
8.482 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları