Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir, Yunus Gösteri Merkezinde
Bahçeşehir, Yunus Gösteri Merkezinde Bahçeşehir, Yunus Gösteri Merkezinde
  • Paylaş
Bahçeşehir Kampüsü 1.Sınıf öğrencileri yunus gösteri merkezine gezi düzenlediler.

Bahçeşehir Kampüsü İlköğretim 1. Sınıf öğrencilerine hayvan sevgisini aşılamak ve onları yakından görmelerini sağlamak amacıyla 23 Mart 2011 Çarşamba günü İstanbul Dolphinarium Yunus Gösteri Merkezi’ne gezi düzenlendi.

Gösteri salonuna varıldığında çocuklar öncelikle pop şarkıları eşliğinde öğretmenleriyle birlikte dans edip eğlendiler, şarkılar söylediler. Gösterinin başlamasıyla birlikte adeta nefesler tutuldu ve meraklı bakışlarla yunuslar beklenmeye başlandı.

Gösterinin ilk sürprizi, havuzda beyaz bir balinanın görünmesi oldu. Eğitmeniyle birlikte eğlenceli bir gösteri yapan bir ton ağırlığındaki balinadan sonra sıra ikinci sürprize gelmişti. Yaklaşık 750 kg. ağırlığındaki bir fok balığının havuz kenarında kendilerini eğilerek selamladığını gören çocuklar, onu dakikalarca alkışladılar.

“Sara” isimli fok balığının, eğitmeniyle birlikte tango yapması ise gösterinin en ilgi çekici bölümüydü. Gösteriyi çok eğlenceli bulan öğrencilerimizi bekleyen son sürpriz ise “Prenses” ve “Matilda” adında iki yunusun gösterisiydi. Yunuslar yaptığı hareketlerle gösteri boyu herkesi büyülemeyi başardı. Son olarak havuz kenarında eğitmenleriyle birlikte tüm salonu selamlayan yunuslar alkışlar eşliğinde uğurlandı.

Gösteriden gülen yüzlerle ayrılan öğrenciler, eve gittiklerinde gördüklerini anne-babalarına anlatmak için sabırsızlandıklarını dile getirdiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Mart 2011, Perşembe 16:37
Okunma
:
4.276 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları