Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F Sınıfı Smart Wall Çalışması Yaptı
Bahçeşehir Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F Sınıfı Smart Wall Çalışması Yaptı Bahçeşehir Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F Sınıfı Smart Wall Çalışması Yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F sınıfı öğrencileri 16 Şubat tarihinde Türkçe dersi kapsamında "Yapılarına Göre Sözcükler" konusu ile ilgili Smart Wall çalışması yaptılar.

Çalışma panosunu basit, türemiş ve birleşik olarak üç bölüme ayıran öğrencilerimiz, seçtikleri bölümlere uygun sözcükleri yazdıktan sonra ilgili sözcüklerin görsellerini çizdiler.

Kendi seçtikleri sözcüklerin yanı sıra arkadaşlarının da sözcüklerini görmeleri sayesinde öğrencilerimizin kelime haznesini biraz daha genişlemiş oldu.

İlgili alanlara sözcük seçen öğrencilerimiz, hem eğlenerek, hem de görsel çalışma yaparak vakit geçirmenin yanı sıra, kelimelere gelen yapım ve çekim eklerini de bir kez daha tekrar edip daha iyi kavramış oldular.

 


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Serdar Buzlukçu,Ekrem Tarık Babayiğit
Tarih
:
17 Şubat 2017, Cuma 11:46
Okunma
:
1.749 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları