Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Üstün Zekalılar İlkokulu "Duygulara Göz Atmak" Etkinliği
Bahçeşehir Üstün Zekalılar İlkokulu "Duygulara Göz Atmak" Etkinliği Bahçeşehir Üstün Zekalılar İlkokulu "Duygulara Göz Atmak" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Üstün Zekalılar İlkokulu 2-E ve 2-F Sınıfları Sosyal Duygusal Gelişim Dersi kapsamında 7 Aralık 2015 Pazartesi günü "Duygulara Göz Atmak" etkinliğini yaptı.

Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar ilkokulu  2-E ve 2-F Sınıf öğrencileri "Duygular Göz Atmak" etkinliği dahilinde Sandalye Kapmaca oyunu oynadılar.

Ayakta kalan öğrenci "Duygu Sandığı"ndan bir duygu seçti o duyguyu hissettiği bir anı veya durumu arkadaşlarına anlattı. Diğer öğrencilere de bu duygunun olumlu mu yoksa olumsuz mu olduğunu söyledi. Eğer olumsuzsa, öğrenci olumsuz olan bu duyguyla nasıl baş ettiğini açıkladı.

"Duygulara Göz Atmak" etkinliğinin amacı, duygulara ilişkin kelime hazinesini geliştirmek ve olumsuz duygularla baş edebilmenin yollarını öğretebilmek.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Ekrem Tarık Babayiğit
Tarih
:
23 Aralık 2015, Çarşamba 21:51
Okunma
:
1.445 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları