Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F SınıfıÖğrencileri “Sınıfımın Dergisi” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F SınıfıÖğrencileri “Sınıfımın Dergisi” Etkinliğinde. Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F SınıfıÖğrencileri “Sınıfımın Dergisi” Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F sınıfı öğrencileri “Türkçe” dersi kapsamında “Sınıfımın Dergisi” etkinliği yaptılar.

3-F sınıfı öğrencileri “Türkçe” dersi “Yazım Kuralları” konusu kapsamında “Sınıfımın Dergisi” etkinliği yaptılar. Türkçe dersinde yazım kuralları konusunu öğrenen öğrencelerin bu kuralları daha kalıcı hale getirmek için sürekli uygulama yapması gerektiği için her ay bir dergi yapmaya karar verdiler. Sınıfları adına yazdıkları bu dergide üç konu belirlenip sınıf üç gruba ayrılıyor. Gruplar bir hafta bu konular hakkında araştırma yaptıktan sonra sınıfta gerekli yazıları yazım kurallarına uyarak yazıyorlar ve resimler ile süslüyorlar. Yazım kurallarını tekrar ederken aynı zamanda sınıfta birlik ve beraberlik ortamı yaratmış oluyorlar. Grup çalışmaları ile arkadaşlık ilişkileri de olumlu etkileniyor.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Gülşah Tuna
Tarih
:
11 Mart 2019, Pazartesi 11:26
Okunma
:
544 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları