Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F SınıfıÖğrencileri “Braille Alfabesi” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F SınıfıÖğrencileri “Braille Alfabesi” Etkinliğinde. Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F SınıfıÖğrencileri “Braille Alfabesi” Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F sınıfı öğrencileri “Hayat Bilgisi” dersi kapsamında “Braille Alfabesi” etkinliği yaptılar.

3-F sınıfı öğrencileri “Hayat Bilgisi” dersi “İletişim” konusu kapsamında “Braille Alfabesi” etkinliği yaptılar. Hayat Bilgisi dersinde İletişim konusunda iletişim türlerini öğrenen öğrencilere, görme engelli bireylerin yazılı iletişimi nasıl kurduğu sorusunu yöneltildi. Çocuklardan gelen cevaplar arasında özel bir alfabelerinin olduğu vardı. Daha sonra öğrencilere Braille alfabesi tanıtıldı. Nasıl kullanıldığı anlatıldıktan sonra öğrencilere verilen ponponlar ile isimlerini Braille Alfabesine göre yazmalarını istenildi. Yapılan afiş çalışması sınıf panosuna asıldı.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Gülşah Tuna
Tarih
:
29 Mart 2019, Cuma 14:00
Okunma
:
900 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları