Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler 3-E ve 3-F Sınıfları Seçici Problem Çözme Etkinliğinde
Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler 3-E ve 3-F Sınıfları Seçici Problem Çözme Etkinliğinde Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler 3-E ve 3-F Sınıfları Seçici Problem Çözme Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler ilkokulu 3-E ve 3-F sınıfı öğrencileri, seçici problem çözme tekniğini kullanarak ‘Kesirler’ konusuyla ilgili etkinlik yaptılar.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3 - E ve 3-F sınıfı öğrencileri, 20 Mayıs 2016 Cuma günü öğretmenleri rehberliğinde etkinliği gerçekleştirdiler.

Sınıfta "Seçici Problem Çözme" tekniğinin basamakları öğrencilere hatırlatılarak, etkinlik tahtaya yazıldı. Kaynak problemler ve hedef problemler öğrenciler tarafından incelendikten sonra çözümler gerçekleştirildi. Daha sonra kendilerine verilen renkli A4 kağıtlarına özgün bir şekilde oluşturdukları hedef problemleri yazarak arkadaşları ile paylaştılar.

Öğrencilerimiz konuya uygun problemi belirleme, çözüm basamaklarını takip edebilme ve konuya uygun problem yazma becerilerini pekiştirmiş oldular.

 


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Pınar Yenisu
Tarih
:
27 Mayıs 2016, Cuma 15:12
Okunma
:
1.895 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları