Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus'ta Kitap Günleri
Bahçeşehir Okyanus'ta Kitap Günleri Bahçeşehir Okyanus'ta Kitap Günleri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde "Kitap Okuma Günleri" sevilen yazarların katılımıyla gerçekleştirildi

Hafta boyunca çeşitli yazarların ziyaret ettiği Kitap Okuma Günleri'nin ilk yazarları, Uğur Böceği Yayın Evi'nden Tarık USLU ve Özgüven Yayın Evi'nden Mehmet GÜLER oldu. İlköğretim öğrencileri için kitaplar yazan Tarık USLU, 02 Ocak 2011 Pazartesi günü Saat:11.00'de Okyanuslular ile buluştu ve onlar için kitaplarını imzaladı.İlköğretim öğrencileri tarafından büyük ilgiyle karşılaşan Tarık USLU, "Herşeyi çok  beğendim, çok memnun kaldım diyerek, teşekkürlerini iletti.

Saat:14.00'te ise Mehmet GÜLER, konferans salonunda ilköğretim öğrencileriyle buluştu. Sevilen yazar, kitap okumanın yararlarından, çocukların kitap okumayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğinden bahsetti. Öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren yazar, kendi hikayelerinden de örnekler verdi ve öğrenciler için kitaplarını imzaladı.

Mehmet GÜLER, "Sevgili Okyanuslular, eğitimci ve yazarım. Bugüne kadar Türkiye'nin her yerinde yüzlerce okula gittim. Binlerce öğrenciyle, öğretmenle konuştum, kitaplarımı imzaladım. Okyanus Kolejleri'nin okullar zincirinde kendine gelecekte önemli yazarlar yetiştireceğine bu alanda 'Okyanus' olacaklarına umudum yeniden tazelendi." diyerek düşüncelerini Okyanus Anı Defterine aktardı.

03 Ocak 2012  Salı günü; Kitap Fuarı'nın 2. gününde ise Özgüven Yayınevi'nden Aziz SİVASLIOĞLU, ilköğretim öğrencileriyle buluştu. Saat 14:00’te konferans salonunda öğrencilerle buluşan Aziz SİVASLIOĞLU ise yazarlığa nasıl başladığını anlatıp öğrencilerin sorularını yanıtladı. Çocukların katılımıyla devam eden söyleşide Sivaslıoğlu, zaman zaman drama yöntemini kullanarak öğrencilerin ilgisini çekecek hikayeler de anlattı. Söyleşi bitiminde öğrenciler için kitaplarını imzalayan Sivaslıoğlu "Damlasıyım Okyanus'un, ama Okyanus'un! demiş şairin biri. Ne de güzel söylemiş. Okyanus'ta bu geldi aklıma.Daha da mutlu oldum. Teşekkür ederim.” diyerek bu düşüncelerini anı defterine yazdı.

04 Ocak 2012 Çarşamba günü; Kitap Fuarı'nın 3. gününde ise Ülker KURTCAN ve Ahmet ÜMİT Lise öğrencileriyle buluştu.

Saat: 11:00 de Ülker KURTCAN, öğrencilerle buluştu. Öğrenciler için kitaplarını imzalayan Kurtcan, “Farklı şubeler ama aynı sevecenlik ve sıcak yaklaşım.Size ve öğrencilerinize konuk olmak çok güzel.Burada olduğum için mutluyum.” diyerek anı defterine duygularını aktardı.

Saat:14:00’te Lise öğrencileriyle buluşan Ahmet ÜMİT ise öğerencilerin sorularını yanıtlayarak, söyleşi bitiminde öğrenciler için kitaplarını imzaladı."Okyanus Kolejine geldiğimde bir kış gününde içimde büyük bir heyecan ve umut duydum.Hep umutla ve heyecanlı kalmanız dileğiyle...” diyerek anı defterine düşüncelerini yazdı.

05 Ocak 2012 Perşembe günü  Uğur Böceği Yayınevi'nden Selim GÜNDÜZALP ve yine aynı yayınevinden Ülker KURTCAN, ilköğretim öğrencileriyle buluştu.

Yazar Selim GÜNDÜZALP, saat 11:00'de öğrenciler için kitaplarını imzaladı. Gündüzalp "Sevgili Okyanus kardeşlerimize, öğrenci ve öğretmenlerimize kalbimizi bırakıp ayrılıyoruz." diyerek bu düşüncelerini anı defterine yazdı.

06 Ocak 2012 Pazartesi tarihinde ise Nurettin İĞCİ, İlköğretim öğrencileriyle buluştu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
17 Ocak 2012, Salı 14:30
Okunma
:
5.849 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları