Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus'ta Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Bahçeşehir Okyanus'ta Cumhuriyet Bayramı Kutlaması Bahçeşehir Okyanus'ta Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, coşkuyla kutlandı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde, 28 Ekim 2013 Pazartesi günü yapılan Cumhuriyet Bayramı kutlaması, Konferans Salonu'nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Erdem Üzam'ın açılış konuşmasının ardından Bilgisayar Zümresi'nin hazırladığı Cumhuriyet Sunumu'nun ardından, Müzik Öğretmeni Hakan Güzel'in yönetiminde 7. Sınıf öğrencilerinden oluşan okul korosu sahne aldı.

4-B Sınıfı öğrencilerinden Sude Ersoy'un "Bugün" adlı şiiri okumasıyla devam eden etkinlikte daha sonra, İngilizce Zümresi'nin hazırladığı ve 5. Sınıf öğrencilerinin sahne aldığı "Dünya Basınında Cumhuriyet ve Atatürk" sunumu izlendi.

Türkçe öğretmenlerinin hazırladığı "29 Ekim Oratoryosu" günün anlamını vurgularken, 3-B Sınıfı öğrencisi Bilge Begüm Sanyücel "29 Ekim" adlı şiiri okudu.

Sosyal Bilgiler Zümresi'nin hazırladığı ve 7. Sınıf öğrencilerinin sunduğu "Cumhuriyet" konulu slaytın ardından, 2-C Sınıfı öğrencisi Yasmin Yalçın, "Cumhuriyet Bayramı" şiirini okudu. Daha sonra kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler sahneye davet edilerek, ödülleri Okul Müdürü Erdem Üzam tarafından verildi.

Şiir yarışmasında; 6-B Sınıfı'ndan Ceyda Altun 1.'lik, 6-C Sınıfı'ndan Berfin Nur Tunç 2.'lik, 6-A Sınıfı'ndan Burçak Çakmak 3.'lük ödülü aldı.

Kompozisyon yarışmasında ise; 7-B Sınıfı'ndan Cansu Sakin 1.'lik, 8-C Sınıfı'ndan Zeynep Çetin de mansiyon ödülü aldı.

Konferans Salonu'ndaki törenin ardından tüm veli ve öğrenciler iç avluya inerek; Beden Eğitimi Zümresi'nin hazırladığı Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencilerinin düzenlendiği "Cumhuriyet Korteji"ni izlediler.

 

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
30 Ekim 2013, Çarşamba 12:52
Okunma
:
4.466 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları