Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Zeka ve Akıl Oyunları Dersinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Zeka ve Akıl Oyunları Dersinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Zeka ve Akıl Oyunları Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Zeka ve Akıl Oyunları Dersinde Rubrik's Race Oyununu Öğrendi.

Öğrencilere öncelikle Rubrik's Race oyunu anlatıldı. Bu oyunda; öncelikle bir adet çerçeve her iki tarafa da 90 derece açı olacak şekilde dik olarak oyun tablasının arasına yerleştirilir ve oyun tablası birleştirilir. Sonrasında ise renkli parçalar dizilir. Son aşamada karıştırıcı sallanır. Her öğrenci parçaları, karıştırıcı içindeki dokuz parça ile aynı olacak şekilde kaydırmaya başlar. Eşleşmeyi yapan ilk oyuncu çerçeveyi kapatır ve kazanır.

Rubrik’s Race el çabukluğunun ve hızlı düşünme becerilerinin geliştirilmesi için gerekli olan kazanımları desteklemektedir.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Hilal ATLI
Tarih
:
15 Kasım 2018, Perşembe 15:29
Okunma
:
975 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları