Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-E ve 1-F sınıfı "Benzerlikler ve Ardıllık" konularını işlediler.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-E ve 1-F sınıfı "Benzerlikler ve Ardıllık" konularını işlediler. Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-E ve 1-F sınıfı "Benzerlikler ve Ardıllık" konularını işlediler.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-E ve 1-F sınıfı öğrencileri 20 Şubat tarihinde Düşünme Becerileri dersi kapsamında Akademisyen Yrd. Doç. Dr. Savaş AKGÜL ile "Benzerlikler ve Ardıllık" konularını işlediler.

Düşünme Becerileri dersi genel olarak öğrencilerin analiz etme, sentez yapma, ilişkilendirme-bağ kurma, sınıflandırma gibi alt becerileri geliştirerek sistematik-stratejik düşünebilme ve problem çözebilme becerilerini edindirmeyi amaçlamaktadır.

Düşünme becerileri derslerinde öğrenciler görsel dikkat becerilerini geliştirmek amaçlı, problem çözme, komplike düşünebilme, tahmin edebilme, çıkarımda bulunma bu becerilerin günlük hayatla ilintilendirebilmeleri amaçlarını taşımaktadır. Bu ay da ders içeriğinin bir kısmını oluşturacak olan ve düşünme becerilerini geliştirme derslerinin temel materyali olarak kullanılan etkinlik kitapları kullanılmaya devam edilecektir.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Zeynep Kuvandykova,Gülşah Tuna
Tarih
:
23 Şubat 2017, Perşembe 15:41
Okunma
:
2.117 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları