Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı Öğrencileri “Levha Bulmaca” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı Öğrencileri “Levha Bulmaca” Etkinliğinde. Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı Öğrencileri “Levha Bulmaca” Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F sınıfı öğrencileri “Hayat Bilgisi” dersi kapsamında “Levha Bulmaca” etkinliği yaptılar.

3-F sınıfı öğrencileri “Hayat Bilgisi” dersi “Trafik Kuralları” konusu kapsamında “Levha Bulmaca” etkinliği yaptılar. Hayat Bilgisi dersinde trafik işaret ve levhalarını öğrenen öğrenciler bu levhaların ne anlama geldiğini daha iyi öğrenmek ve akılda kalıcı olmasını sağlamak için bir etkinlik yaptılar. Levhaları kartona yapıştırıp kartlar oluşturdular. Bu kartları bir torbanın içine koydular. Öğrenciler sıra ile içinden bir kart seçip çıkan levhayı anlatmaya çalıştılar. Karşısındaki arkadaşı da bu levhayı tahmin etmeye çalıştı. Böylece öğrendikleri trafik levhalarını tekrar etmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Gülşah Tuna
Tarih
:
02 Ocak 2019, Çarşamba 13:26
Okunma
:
512 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları