Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı Öğrencileri “Alo Yardım” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı Öğrencileri “Alo Yardım” Etkinliğinde. Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı Öğrencileri “Alo Yardım” Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F sınıfı öğrencileri “Hayat Bilgisi” dersi kapsamında “Alo Yardım” etkinliği yaptılar

3-F sınıfı öğrencileri “Hayat Bilgisi” dersi “Acil Numaralar” konusu kapsamında “Alo Yardım” etkinliği yaptılar. Çubuklara acil durumlarda aranacak numaraların yazıldığı kartlar takıldı.(155,110,112 vb.) Akıllı tahtada bazı olaylar listelenerek sırayla öğrencilere okundu. Öğrenciler okunan durum ile karşılaştıklarında hangi numarayı aramaları gerektiğine karar vererek aynı anda uygun kartı havaya kaldırdılar. Sınıf için yapılan acil numaralar kartlarını da uygun yere asarak istedikleri zaman bakabilmeleri sağlandı. Böylece acil numaraların neler olduğunu ve hangi durumda hangi numaranın aranacağını eğlenerek öğrenmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Gülşah TUNA
Tarih
:
12 Aralık 2018, Çarşamba 08:59
Okunma
:
955 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları