Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F Sınıfları Smart Wall’da Kavram Haritası Tasarladılar.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F Sınıfları Smart Wall’da Kavram Haritası Tasarladılar. Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F Sınıfları Smart Wall’da Kavram Haritası Tasarladılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokuluü 3-E ve 3-F sınıfları öğrencileri 12 Ekim Çarşamba günü, Smart Wall’da Kavram Haritası yaptılar.

 Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler bölümü 3-E ve 3-F sınıfı öğrencileri, Fen Bilimleri dersinin 2. Ünitesi olan “Kuvveti Tanıyalım” konusu ile ilgili, akıllı duvarı kullanarak kavram haritası tasarladılar.

Her öğrencimiz resimlerle destekledikleri örneklerini kavram haritasının uygun bölümüne yerleştirdiler. Bu sayede hem eğlendiler hem de konu ile ilgili kavramları içselleştirmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
Ekrem Tarık Babayiğit,Serdar Buzlukçu
Tarih
:
17 Ekim 2016, Pazartesi 14:48
Okunma
:
3.327 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları