Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı ‘SIFATLAR’ Etkinliğinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı ‘SIFATLAR’ Etkinliğinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı ‘SIFATLAR’ Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı öğrencileri 26 Şubat Pazartesi günü Türkçe dersi kapsamında ‘Sıfatlar’ konusunu eğlenceli bir etkinlikle pekiştirdiler.

Öğrenciler etkinliğe başlamadan önce kura ile iki gruba ayrıldılar ve gruplar yerlerini alarak öğretmenlerinden etkinlikle ilgili yönergeleri dinlediler. Gruplar için farklı renkler belirlendi ve öğrencilere o renklerde yıldızlar dağıtıldı. Öğrenciler verilen yıldızlara örneklerini yazdı ve daha sonra sırası gelen öğrenci, sıfat türü örneklerini tahtaya asılan torbalardan uygun olana bıraktı.

Etkinlik sonunda torbalardaki örnekler sayılarak grupların kaç doğru ve yanlış yaptığı belirlendi. Kazanan grup açıklanarak tebrik edildi. Yanlış torbaya atılan sıfatların türü belirlenerek doğru torbaya atılması sağlandı.

Öğrenciler, yapılan etkinlik ile sıfatlar konusunu eğlenerek pekiştirmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Emine GEZER
Tarih
:
01 Mart 2018, Perşembe 11:29
Okunma
:
1.101 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları