Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 1. Sınıf Matematik Esnek Grup Öğrencileri “Kesirlerin Uyumu” Etkinliğinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 1. Sınıf Matematik Esnek Grup Öğrencileri “Kesirlerin Uyumu” Etkinliğinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 1. Sınıf Matematik Esnek Grup Öğrencileri “Kesirlerin Uyumu” Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 1. Sınıf Matematik Esnek Grup Öğrencileri 9 Nisan Pazartesi günü Matematik dersi kapsamında “Kesirlerin Uyumu” isimli etkinliği yaptılar.

Öğrencilere hazır kesir materyalleri öğretmen tarafından gruplanarak dağıtıldı. Öğrenciler bunlarla bütünler oluşturup hangi kesri elde ettiklerini pay bölü paydaya da paydada pay şeklinde sözlü olarak ifade ettiler.

Öğrenciler bu etkinlikle kesirlerin gösterimi ve okunuşu ile ilgili pratik yapmış oldular. Aynı zamanda hangi kesirlerin birbiri ile denk olduğunu deneme yanılma yoluyla tecrübe ederek keşfetmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şükran Avcı Sarıkaya
Tarih
:
16 Nisan 2019, Salı 19:54
Okunma
:
535 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları