Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar 3-E ve 3-F Sınıfları İstasyon Etkinliği
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar 3-E ve 3-F Sınıfları İstasyon Etkinliği Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar 3-E ve 3-F Sınıfları İstasyon Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F sınıfı öğrencileri, istasyon tekniğini kullanarak ‘Sıfatlar’ konusuyla ilgili etkinlik yaptılar.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F sınıfı öğrencileri, 23 Şubat 2015 Salı günü öğretmenleri rehberliğinde etkinliği gerçekleştirdiler.

Sınıfta, şiir, resim ve zihin haritası istasyonu oluşturulduktan sonra öğrenciler üç gruba bölündü. Ünite kapsamında işlenen sıfatlar konusu doğrultusunda her grup bu istasyonlarda onar dakika süreyle çalışmalarını tamamladı.

Öğrenciler, bu etkinlikte grupla çalışma, başlanan bir işi tamamlama, zaman yönetimi, düşüncelerini uygun şekilde ifade etme gibi becerilerini geliştirdiler ve eğlenceli bir şekilde öğrendiklerini tekrar etmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Emine Gezer
Tarih
:
04 Mart 2016, Cuma 21:48
Okunma
:
2.232 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları