Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde Çin Kültür Haftası Kutlandı
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde Çin Kültür Haftası Kutlandı Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde Çin Kültür Haftası Kutlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalı ve Özel Yetenekli öğrencileri 28 Mart 2015 tarihinde Dil Kulüpleri etkinliğine Çin Kültür Haftası ile başladılar.

Çin kültürünü yansıtan objelerle süslenip Çin'in belli başlı yerlerinin resimlerinin de olduğu alan öğrencilerin ilgisini çekti. Çince Kulübü öğrencileri Çince öğretmenleriyle birlikte dersin bir kısmını alanda sergilenen resimlerin detaylarını öğrenip, objelerle ve Çin kültürüyle ilgili bilgi alarak işlediler. Çin'in geleneksel kıyafetlerinin olduğu Çinli çocuk ve kungfu panda maketleriyle fotoğraf çekilirken çok eğlendiler. Öğrenciler, Çin ve Çinliler ile ilgili merak ettikleri her şeyi sorup öğrendiler.

Çince öğretmenlerinin hazırladığı Çin mantısını (JIAOZI) Çin yemek çubuklarını (KUAIZI) kullanarak yemeğe çalıştılar. Etkinliğe aileleriyle birlikte katılan öğrenciler keyifli zaman geçirdiler.


Haber
:
Betül BAHÇE
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Hatice Hacıhasanoğşu
Tarih
:
15 Nisan 2015, Çarşamba 16:17
Okunma
:
1.570 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
ESRA KÜÇÜK / 25 Nisan 2015, Cumartesi 10:37
Hatice Öğretmenim, Çince dersimiz çok eğlenceli geçiyor.Bize Çince'yi severek öğrettiğiniz için çok teşekkür ederim.İyi ki Okyanus Kolejindeyim. İyi ki benim öğretmenimsiniz.
TALHA EREN KÜÇÜK 2-E
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları