Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji 1.Sınıf Öğrencileri Minopolis'te
Bahçeşehir Okyanus Koleji 1.Sınıf Öğrencileri Minopolis'te Bahçeşehir Okyanus Koleji 1.Sınıf Öğrencileri Minopolis'te
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1-A, 1-B,1-C, 1-D Sınıfı Öğrencileri “Meslekler” konusunu pekiştirmek amaçlı Minopolis gezisine gittiler.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 1.sınıf öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü Minopolis Gezisine gittiler. Hayat Bilgisi dersinde işledikleri “Meslekler” konusunu pekiştirme amaçlı düzenlenen bu gezide öğrenciler, her mesleğe girerek gelecekte seçmek istedikleri meslekleri uygulamalı olarak öğrenme şansı buldular.

Öğrenciler  İtfaiyecilik, Polislik, Moda Tasarımı, Doktorluk, Bilim İnsanı, Mutfak Şefliği, İnşaat, Kargo, Temizlikçilik, Bankacılık, Otelcilik, Takı Tasarımcılığı,Ressamlık ve Kasiyerlik gibi çeşitli meslek ve sektörde, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek seçimi yaparak bu meslekleri büyük bir ciddiyet ve ilgiyle uyguladılar.

Büyüklerin gerçek dünyasına ilk adımı atma fırsatı yakalayan 1. Sınıf öğrencileri, bu gezide son derece eğlenceli zaman geçirerek geziden mutlu bir şekilde ayrıldılar.

 

Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Fatma Turan, Selin Erçin, Serkan Şeker, Sümeyye Kenger
Tarih
:
27 Mayıs 2016, Cuma 10:56
Okunma
:
2.721 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları