Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencileri Okuma Madalyalarını Aldılar
Bahçeşehir Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencileri Okuma Madalyalarını Aldılar Bahçeşehir Okyanus Koleji 1. Sınıf Öğrencileri Okuma Madalyalarını Aldılar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji, 16 Ocak 2016 Cumartesi günü velilerin de katıldığı 1. Sınıf öğrencileri için "Okuma Madalya Töreni" düzenledi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi ilkokul idareci ve öğretmenleri, dış mekanda düzenlenen haftasonu kahvaltı organizasyonunda öğrenci ve velileri ile buluştu.

Velilerin yoğun katılım gösterdiği organizasyonda kahvaltının ardından, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Serap Erdem tarafından hazırlanan 1. Sınıfların okula başladıkları günden bugüne kadar çekilmiş olan fotolarından oluşan slayt gösterisi sunuldu.

1-A Sınıfı öğretmeni Fatma Turan, 1-B Sınıf öğretmeni Selin Erçin, 1-D Sınıf öğretmeni Sümeyye Kenger ve 1-C Sınıf öğretmeni Serkan Şeker öğrencilerine madalyalarını takıp tebrik ettiler.

Müzik Öğretmeni Deniz Yıldızın hazırlamış olduğu sınıf koroları söyledikleri şarkılar ile güne renk kattı.

Tören programı  İlkokul Müdürü Neşe Arslan'ın konuşması ve öğretmenlere çiçek vermesi ile sonlandı.

Bu keyifli etkinliğe katılan velilerimize teşekkür eder, başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlar, hayatları boyunca okuma sevinçlerinin ve heyecanlarının devam etmesini dileriz.

 

 

Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Mustafa Şimşekoğlu
Tarih
:
23 Ocak 2016, Cumartesi 20:31
Okunma
:
3.726 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları