Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Dil Kulübü'nden Renkli Gösteriler
Bahçeşehir Okyanus Dil Kulübü'nden Renkli Gösteriler Bahçeşehir Okyanus Dil Kulübü'nden Renkli Gösteriler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Dil Kulübü öğrencilerinin, yıl sonu gösterilerinde sundukları performans büyük beğeni topladı.

Öğrencilere ikinci bir yabancı dili de öğretmeyi hedefleyen, kulüp dersi olarak Fransızca, Çince, İspanyolca, Almanca dillerinden birini seçme şansı veren Okyanus Kolejleri'nde Dil Kulübü öğrencileri yıl sonu gösterilerini sergilediler...

Bahçeşehir Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda, 7 Haziran 2014 Cumartesi günü saat 15.30’da İlkokul ve Ortaokul Dil Kulübü öğrencilerinin yıl sonu gösterisi sunuldu.

Fransızca Öğretmenleri Zeynep Kurt ve Şule Topkaya, Çince Öğretmeni Hatice Hacıhasanoğlu ve İspanyolca Öğretmenleri Veronica Banich ve Onur Altunel eşliğinde hazırlanan öğrenciler, yıl boyunca öğrendiklerinden kısa birer gösteri ile sergilediler.

 

Fransızca ve Çince Şarkılar

Farklı Öğrenenler Grubu Öğretmeni Şule Topkaya'nın 1. Sınıf öğrencileri "Bonjourçava?" ve "Jean Petit" şarkılarını söyleyip danslarıyla herkesi coşturdular.

Yine Farklı Öğrenenler Grubu'ndan 2. ve 3. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri Zeynep Kurt eşliğinde önce kendilerini Fransızca tanıtıp, sonrasında "L’arc-en-ciel" şarkısını söylediler.

Zeynep Kurt'un 3. ve 4. Sınıf öğrencileri, kendilerini Fransızca tanıttıktan sonra, "Jean Petit" şarkısını eğlenceli danslarıyla birlikte söyleyip büyük alkış topladılar.

6. ve 7. Sınıf öğrencileri ise, çok meşhur bir şarkı olan "Champs- Elysees"yi Fransız kafes şapkaları ve güzel danslarıyla tamamladılar.

Hatice Hacıhasanoğlu'nun Farklı Öğrenenler Grubu 1., 2. ve 3. Sınıf öğrencileri, Çince gösterilerinde Çin'in geleneksel kostümleriyle birlikte önce Çince kendilerini tanıtıp sonrasında "Arkadaşım Nerede?" şarkısını ve ardından vücudun bölümleriyle ilgili yine eğlenceli bir Çince şarkıyı başarıyla seslendirdiler.

Kaidiliya Aximu'nun Farklı Öğrenenler Grubu 2. ve 3. Sınıf öğrencileri, Çince kendilerini tanıtıp yılbaşı şarkısı olan "İki Kaplan" şarkısını ve ardından "Memleketim Bir Çiçek Bahçesidir" şarkısını eğlenerek ve eğlendirerek söylediler.

İlkokul grubu 2. Sınıf öğrencileri ise Çince "Uslu Tavşancık" isimli bir drama sergilediler. Ardından "Beyaz Küçük Tavşanlar" şarkısını söyleyip, Çince kendilerini tanıttılar.

3. ve 4. Sınıf grubu ise, "Öğrenci Evine Ziyaret" isimli dramayı Çince sergileyip, ardından "Çince Okulu Benim Evimdir" isimli şiiri okuyarak, kendilerini Çince tanıttılar.

Son olarak Ortaokul Grubu 5. ve 7. Sınıf öğrencileri, Çince kendilerini ve aile bireylerini tanıttılar. Ardından bir slayt eşliğinde Çin’i, Çin bayrağını ve Çin’in geleneksel bayramlarını anlattılar.

 

İspanyolca ve Almanca Gösteriler

 

İspanyolca Öğretmeni Onur Altunel’in Farklı Öğrenenler Grubu'ndan 1. ve 2. Sınıf öğrencileri ise, önce İspanyolca kendilerini tanıtıp, ardından "Colores colores" ve "Violetta" şarkılarını başarılı bir sekilde söylediler.

Veronica Banich’in Farklı Öğrenenler Grubu 3. Sınıf öğrencileri de, önce İspanyolca kendilerini tanıtıp sonrasında dünyada İspanyolca konuşan ülkeleri tanıttılar ve ardından “DosManitosDiezDeditos” şarkısını söylediler.

2. Sınıf öğrencileri ise İspanyolca kendilerini tanıttıktan sonra, ailelerinin foto sunumu eşliğinde İspanyolca tanıtım yaptılar ve ardından "Hola Buenos Dias" şarkısını seslendirdiler.

6. Sınıf öğrencileri de şarkıcı Violetta’nın "En Mi Mundo" şarkısı ile herkesi eğlendirdiler.

Almanca Öğretmeni Ceng Özseven’in 2. Sınıf öğrencileri kendilerini tanıttıktan sonra; "Alle sind verschieden" isimli şarkıyı söylediler. Ardından 3. ve 4. Sınıf öğrencilerinden oluşan grup "Es war eine Mutter" isimli şarkıyı seslendirdi.

Programın sonuna yaklaşırken Almanca Öğretmeni Bilge Elverdi'nin 5., 6. ve 7. Sınıflar'dan oluşan öğrenci grubu, "99 Luftballons" şarkısını söyledi. Ardından tüm öğrenciler sahneye gelerek "Hayat Bayram Olsa" şarkısını velilerle birlikte söyleyerek etkinliği tamamladılar.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederiz…

 


Haber
:
Canan AKSOY
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
11 Haziran 2014, Çarşamba 14:46
Okunma
:
3.876 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Emrah KARATEPE / 12 Haziran 2014, Perşembe 08:54
Emek veren kıymetli öğretmenlerimizi ve başarılı performanslarından dolayı sevgili öğrencilerimizi tebrik ederim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları