Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahar Korçan'dan Moda Dersi
Bahar Korçan'dan Moda Dersi Bahar Korçan'dan Moda Dersi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ünlü moda tasarımcısı Bahar Korçan, Beylikdüzü Okyanus Koleji Sanatsal Tasarım, Ebru Yetenek Dersi öğrencileri ile buluştu.

Okyanus Kolejleri'nde, Yetenek ve Kulüp Dersleri için başlattılan, usta isimlerle gerçekleştirilen dersler, Aralık ayında da devam ediyor.

Ünlü moda tasarımcısı Bahar Korçan, ilk dersini Beylikdüzü Okyanus Koleji'ndeki öğrencileri ile gerçekleştirdi. 5 Aralık 2011 Pazartesi Günü, Beylikdüzü Okyanus Koleji Sanatsal Tasarım, Ebru Yetenek Dersi öğrencileri ile buluşan ünlü modacı, meslek seçimlerinin kalbin sesini dinleyerek yapılması gerektiğini belirtti.

Bahar Korçan ilk dersinde, moda tasarımını seçen kişinin, her alanda bilgi sahibi olması ve her meslekle yakından bağlantısı olması gerektiğini söyledi. Çalışmalarında doğandan esinlendiğini ve doğanın bizler için şahane bir renk cümbüşü olduğunu belirten Korçan, tasarımlarında rahatlığı ön planda tuttuğunu, insanın giydiği kıyafetle kendini yansıtması gerektiğini de vurguladı.

Kreasyonlarını oluşturmadan önce teknolojiyi yakından takip ettiğini ve bunun doğrultusunda yeni çalışmalar yaptığını belirten tasarımcı, saat:15.10 ile 16.00 arası soru - cevap şeklinde öğrencilerliye aynı zamanda keyifli bir söyleşi de gerçekleştirdi.

"Sevgili Dostlar; Bu gün güzel  bir gün benim için. Pırıl pırıl enerjilerle karşılaştım. Gözleri umut dolu, taze insanlarla konuştum. Sizler gibi değerli öğretmenlerle tanıştım. Bana böyle bir deneyim yaşattığınız için gerçekten teşekkür ederim." diyerek bu düşüncelerini Okyanus Anı Defteri'ne kaydetti.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
05 Aralık 2011, Pazartesi 19:16
Okunma
:
7.941 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları