Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | 2-E ve 2-F Sınıfı “Duygular ve Davranışlar” Etkinliğinde
2-E ve 2-F Sınıfı “Duygular ve Davranışlar” Etkinliğinde 2-E ve 2-F Sınıfı “Duygular ve Davranışlar” Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E ve 2-F sınıfı öğrencileri 27 Kasım 2017 tarihinde Hayat Bilgisi dersi kapsamında ‘Duygular ve Davranışlar’ etkinliğini gerçekleştirdiler.

Hayat Bilgisi dersi kapsamında ‘Duygular ve Davranışlar’ konusunda sandalye kapmaca oyunu oynandı. Öğrenci sayısından bir az olacak şekilde sandalyeler dizildi. Müzikle birlikte öğrenciler dans etmeye başladılar. Müzik durduğunda öğrenciler kendilerine en yakın sandalyeye oturdular. Ayakta kalan öğrenci duygu kutusundan bir duygu kartı çekti. Öğrencilere karttaki duygunun olumlu mu yoksa olumsuz bir duygu mu olduğu soruldu. Sonra öğrencinin o duyguyu yaşadığı bir duruma örnek vermesi istendi. Ardından bu duyguyu yaşadığında sergiledikleri davranışların neler olduğu hakkında bütün öğrencilerin fikirleri alındı ve tahtaya yazıldı. Bu etkinlikle öğrenciler herkesin aynı durumda farklı duygular yaşayabileceğini ve yaşanan duygular karşısında davranışların farklı şekillerde olabileceğini, doğru davranışı ve ifade şeklini seçmenin bizim elimizde olduğunu öğrenmiş oldular.

 


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Emine GEZER,Gülşah ÖZER
Tarih
:
05 Aralık 2017, Salı 09:31
Okunma
:
1.188 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları