Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Öğrencilerine "Kendi Öğrenme Tarzını Bul" Semineri
Ortaokul Öğrencilerine "Kendi Öğrenme Tarzını Bul" Semineri Ortaokul Öğrencilerine "Kendi Öğrenme Tarzını Bul" Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir ve Avcılar Okyanus Koleji'nde Ortaokul öğrencilerine rehber öğretmenler ve okul psikoloğu tarafından "Kendi Öğrenme Tarzını Bul" Semineri verildi.

Okyanuslu öğrencilere etkili öğrenme konusunda önemli seminer...

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 6 Aralık 2013 Cuma günü 5. ve 6. sınıf öğrencilerine  Psikolog Özge Ödemiş tarafından "Kendi Öğrenme Tarzını Bul Semineri" verildi.

Herkesin en iyi öğrendiği yolu bulup, o yolda ilerlemeyi kolaylaştırmak amacı ile düzenlenen seminerde, bir öğrencinin öğrenme stilini belirleyerek gerekli düzenlemeleri yapıp daha iyi nasıl öğrenebileceği konusuna açıklık getirildi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 12 Aralık 2013 Perşembe günü de, 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine  Rehber Öğretmen Esra Açıkses Aydın tarafından "Kendi Öğrenme Tarzını Bul Semineri"verildi.

Seminer sonunda öğrencilere öğrenme yolunu bulmaları için bir envanter uygulandı. Envanter sonrası öğrenciler görsel, işitsel yad a kinestetik öğrenme modellerinden hangisinin ya da hangilerinin kendilerine uygun olduğunu gördüler.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de Rehber Öğretmen Hande İpekli ve Psikolog Nida Ateş tarafından 5., 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine "Kendi Öğrenme Tarzını Bul" konulu seminer verildi.

Seminerde öğrencilerin kendini daha iyi tanıyıp, anlamasını sağlayacak ve ders başarısını artırmasına yardımcı olacak Öğrenme Tarzları anlatıldı. Görsel, işitsel ve kinestetik öğrenme tarzları ve özelliklerinin konu alındığı semineri dikkatle dinleyen öğrenciler faydalı bilgiler edindi.

Öğrenme üzerinde etkili olan faktörler, öğrenme konusundaki yargılar ve çalışma ortamında fiziki koşulların da altının çizildiği seminerde ayrıca öğrencilerin öğrenme farklılıklarına dikkat çekildi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
07 Aralık 2013, Cumartesi 09:03
Okunma
:
2.730 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları