Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi "Meslek Tanıtımı" Seminer Aşaması Gerçekleştirildi
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi "Meslek Tanıtımı" Seminer Aşaması Gerçekleştirildi Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi "Meslek Tanıtımı" Seminer Aşaması Gerçekleştirildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Özel Esenkent Okyanus Ortaokulu Konferans Salonunda, 5. sınıf öğrencilerine "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Kapsamında "Meslek Tanıtım’’ sempozyumu yapıldı.

Özel Esenkent Okyanus Ortaokulu Konferans Salonunda; Güzel Sanatlar Lisesi Bölüm Başkanı Zerrin ŞEN, Grafik Tasarım biriminden Onur ÖZDİL, Psikolog Özkan TOPSAKAL ve Beden Eğitimi öğretmeni Aykut KEKEÇ Mesleklerini anlatan bir sunum gerçekleştirdiler.

Bu sunumda öğrencilerimiz Güzel Sanatlar Bölümü, Psikoloji, Grafik Tasarım ve Beden Eğitimi bölümünde yer alan meslekler hakkında birçok konuda ayrıntılı bir şekilde bilgi sahibi oldular.

Öğrencilerimiz; tanıtılan meslekler hakkında, sempozyum katılımcılarımıza, merak ettikleri, akıllarına takılan ilginç soruları yönelterek, cevap buldular.

Yoğun ilgi gösterilen sempozyum öğrencilerin coşkulu alkışlarıyla sona erdi.


Haber
:
Elçin Çay
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Rehber Öğretmenleri
Tarih
:
06 Aralık 2017, Çarşamba 11:22
Okunma
:
968 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları