Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Galatasaraylı Basketbolcularla İngilizce Röportaj
Galatasaraylı Basketbolcularla İngilizce Röportaj Galatasaraylı Basketbolcularla İngilizce Röportaj
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri, İngilizce proje çalışmaları kapsamında Galatasaray A Erkek ve Bayan Basketbol Takımları'nın antrenmanını ziyeret ederek, oyuncularla İngilizce röportaj yaptılar.

İngilizce'yi eğlenerek öğretmeyi amaçlayan Okyanus Kolejleri'nde öğrencilerin İngilizce pratiği yapmasına imkan tanıyan etkinliklere devam ediliyor...

Bahçeşehir Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri, İngilizce proje çalışmaları kapsamında 3 Nisan 2013 Çarşamba günü Galatasaray A Erkek ve Bayan Basketbol Takımları'nın antrenmanlarını ziyaret ettiler.

Gelecekte basketbolcu olmayı hedefleyen Okyanuslu öğrencilerin de katıldığı grup, antrenmandan oldukça keyif aldı.

Antrenman sonrası hem erkek hem de bayan basketbol takımlarının yabancı sporcularıyla röportaj yapma imkanı bulan öğrenciler, onlara İngilizce olarak merak ettikleri soruları sordular.

Hazırlık sınıfı olmalarının avantajlarını kullanıp, öğrendikleri İngilizce kelime ve gramer yapılarını kullanan öğrenciler, basketbolun püf noktaları hakkında deneyimli sporculardan bilgi alarak İngilizce konuşma (speaking) ve dinleme (listening) pratiği yapma fırsatı buldular.

Oldukça keyifli geçen röportajda basketbolcular bütün sorulara içtenlikle cevap verirken, Okyanuslu öğrenciler de röportaj sonrası sporculara baklava ikramında bulunup, hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
04 Nisan 2013, Perşembe 16:01
Okunma
:
3.854 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Emrah KARATEPE / 04 Nisan 2013, Perşembe 16:08
Az önce izleme fırsatı buldum ve öğrencilerimin hepsiyle gurur duydum. İnşaallah bu tür aktiviteleri sıklıkla yapma fırsatımız olur. Takımlarımızın maç programlarına göre randevular almaya çalışacağız. Galatasaray Spor Kulübü'ne Okyanus Koleji öğrencilerine proje çalışmalarında verdiği destekten ötürü sonsuz teşekkür ederiz, ayrıca emeği geçen herkese de çok teşekkürler.
erdem üzam / 05 Nisan 2013, Cuma 23:09
İzleyince ben de aynı duyguları hissettim. Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin diğer benzer aktivitelerini de yakında izleyeceğiz. Gayretiniz için teşekkür ederim.
Çağrı Kutluğ / 06 Nisan 2013, Cumartesi 09:37
Çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Berke BEŞLİ / 09 Nisan 2013, Salı 08:21
I am so happy to talk with basketball players. Thanks to my teachers:)
Bartu YÜCEL / 09 Nisan 2013, Salı 08:25
Basketbolcuları karşımda gördüğümde çok heyecanlıydım. Bende de konuşmak istedim ve konuştum. Onlarla konuşmak çok keyifliydi. Yabancılarla konuşmak bize güven verdi. Okyanus Kolejlerine çok teşekkür ederim.
Alper SURAT / 09 Nisan 2013, Salı 08:28
Çok güzeldi. Bana mutluluk verdi o an. İlk defa birkaç basketbolcuyla konuştum. Konuştuğumuz basketbolcuların yabancı olması ve onlarla İngilizce konuşabilmemiz bizi sevindirdi.
Kerem ALTUN / 09 Nisan 2013, Salı 08:36
Çok güzeldi,çok heyecanlandım.
Ece Naz BUĞDAY / 09 Nisan 2013, Salı 08:40
Çok güzel geçti.Çok mutlu oldum. Çok heyecanlaydım.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları