Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Ortaokulda 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi
Bahçeşehir Ortaokulda 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi Bahçeşehir Ortaokulda 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde, Rehber Öğretmen Özge Delikan'ın düzenlediği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında, 5.sınıf öğrencilerimiz ‘Öğretmenlik’ mesleğini tanımak için meslek ziyaretinde bulundular.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5.sınıf öğrencilerinin, Ortaokul Rehber Öğretmeni Özge Delikan eşliğinde "Gelecekte Bir gün, Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında, öğretmen olmak isteyen öğrencilerimizi 07 Mart 2017 Salı günü, ilkokul öğretmeni olan Helin Göktaş ile bir araya getirerek, hayalini kurdukları meslek ile ilgili deneyim yaşamalarını sağlandı.

Öğrencilerimiz, Neden öğretmenlik? Zorlandığınız, sıkıldığınız ya da pes ettiğiniz anlarınız oldu mu? Öğretmen olduğunuz ilk gün nasıl hissettiniz? gibi sorularla öğretmenlik mesleğine dair merak ettikleri konuları danışma fırsatı buldular.

Öğretmenlik mesleği hakkında detaylı bilgiye ulaşan öğrencilerimiz, Helin öğretmene teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdiler.

 

 


Haber
:
Didem Ertana
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Özge Delikan
Tarih
:
07 Mart 2017, Salı 16:08
Okunma
:
1.706 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları