Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Okyanusta Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi
Bahçeşehir Okyanusta Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Bahçeşehir Okyanusta Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Ortaokulu öğrencileri ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ projesiyle hayallerindeki meslek ile buluşuyor.

Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde 28.12.2016 Çarşamba Günü Saat 13.00’da konferans salonunda, 5. ve 8. Sınıf Öğrencileri Rehberlik Biriminin Düzenlediği ve Eğitimde En İyiler Birincilik Ödülünü alan 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' projesi kapsamında hayallerindeki meslekle buluşma fırsatı yakaladı.

Psikolog, hemşire, yazılım mühendisi, elektrik elektronik mühendisi ve spor dalları mesleklerinde, alanında uzman kişilerin katılımı ile gerçekleşen seminerde, öğrenciler gelecekte istedikleri meslek ile akıllarına takılan soruları sorarak hedefleri ile ilgili düşüncelerini netleştirme şansı buldular. Seminerin sonunda uzmanlar ile birebir görüşen öğrenciler, meslekleri ziyaret edecekleri günü sabırsızlıkla beklediklerini söylediler.


Haber
:
Didem Ertana
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Özge Delikan, Didem Ertana
Tarih
:
29 Aralık 2016, Perşembe 15:47
Okunma
:
1.047 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları