Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus'ta Münazara Yarışması
Bahçeşehir Okyanus'ta Münazara Yarışması Bahçeşehir Okyanus'ta Münazara Yarışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 8. Sınıflar arasında yapılan münazara yarışması büyük heyecana sahne oldu.

Okyanus Koleji Sınıflar Arası Münazara Şenliği'nde öğrenciler kıyasıya mücadele etti...

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 4 Kasım 2013 Pazartesi günü 8. Sınıflar arasında düzenlenen "İlk insanlar mı daha mutludur, günümüz insanı mı?" konulu münazarayı; Cem Birinci, Aras Demir, Müge Yardımcı ve Ecem Bayram'ın bulunduğu 8-A Sınıfı kazandı.

Münazaraya katılan öğrenciler, Türkçe'yi etkili ve doğru kullanma, bir topluluğa hitap edebilme, vücut dilini kullanabilme, sorumluluk bilinci ve özgüven gibi becerilerini geliştirme imkânı buldular. Yarışmayı izleyen öğrenciler de, bir görüşün nasıl savunulması gerektiği noktasında fikir sahibi oldular.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 5 Kasım 2013 Salı günü de, 8. Sınıflar arasında gerçekleştirilen "Başarıda çalışmak mı, şans mı önemlidir?" konulu münazara yarışmasında, kıran kırana bir mücadele yaşandı. Yarışmayı az bir farkla 8-C Sınıfı öğrencileri Çağla Aydın, Eralp Keven, Mehmet Ali Abay ve Cengizhan Parmaksız kazandı.

12 Kasım 2013 Salı günü 8. Sınıflar arasında yapılan Bahçeşehir Okyanus Koleji Finali'nde ise "İnsana suç işleten kendisi midir, toplum mu?" konusu tartışıldı. Finali Cem Birinci, Aras Demir, Müge Yardımcı ve Ecem Bayram'ın yer aldığı 8-A Sınıfı kazandı. Kazanan öğrenciler, Okyanus Koleji Kampüsler Arası Münazara Yarışması'nda Bahçeşehir Kampüsü'nü temsil edecek.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
15 Kasım 2013, Cuma 11:36
Okunma
:
2.743 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları