Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Ortaokulu’nda Kişisel Gelişim Dersleri Başladı.
Bahçeşehir Okyanus Ortaokulu’nda Kişisel Gelişim Dersleri Başladı. Bahçeşehir Okyanus Ortaokulu’nda Kişisel Gelişim Dersleri Başladı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Ortaokul Kademesi olarak öğrencilerimize “Kişisel Gelişim” dersleri ile Kendini Keşfetmesi, Olumlu Düşünme Becerilerinin Geliştirilmesi, Motivasyonun ve Özgüvenin Arttırılması, Zaman Yönetimi, Fark Yaratmak, Sosyal İletişim ve daha birçok konu ile kişisel gelişimlerine katkıda bulunmuş olmayı hedefliyoruz.

Ortaokul Rehberlik Birimi tarafından organize edilen 6. Sınıf ‘Kişisel Gelişim Dersinin’ Ekim ayı konusu olan ‘Empati’ 08 Ekim 2019 Salı Günü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Rehber Öğretmen Didem Özenç tarafından gerçekleştirilen sunum sonrasında öğrencilere Empati ile ilgili videolar izlettirilerek konunun pekiştirilmesi sağlandı. Dersin sonunda ise öğrencilerimiz;Ne Anladım? Ne Kazandım?; formunu doldurarak konuyu etkili bir biçimde öğrendiler. Böylelikle öğrencilerimizin Empati konusundaki kazanımları öğrenilmiş oldu. Ayrıca arkadaşları ile röportaj yaparak öğrendikleri bilgiyi pekiştirip, sosyalleşme, sorumluluk alma, özgüveninin artmasına katkı sağlama gibi becerilerini geliştirmiş oldular.


Haber
:
Özcan Kara
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ortaokul
Tarih
:
15 Ekim 2019, Salı 16:55
Okunma
:
581 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları