Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokulu 6 Bilimsel Proje ile Finallerde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokulu 6 Bilimsel Proje ile Finallerde. Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokulu 6 Bilimsel Proje ile Finallerde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Ortaokulu Tübitak tarafından Türkiye Genelinde Düzenlenen ve Bu Yıl 12.si Yapılan Yarışmada Bölge Finallerine En Fazla Proje ile Katılmayı Hak Etti.

Tübitak tarafından 2017/2018 eğitim öğretim yılında Türkiye genelinde 12.si düzenlenen ve yüzbinlerce öğrencinin başvurduğu 12. Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma projesinde tüm Okyanus kolejlerinden 83 öğrencimiz 46 proje ile bölge finallerine kaldı. 46 projenin 6 tanesi Bahçeşehir Okyanus Ortaokulu öğrencilerinin oldu.

Tüm yıl boyunca danışman öğretmenleri ile yoğun bir şekilde çalışan öğrencilerimiz bölge finalinde yapacakları sunumları için hız kesmeden hazırlıklarına devam ediyorlar

Tübitak tarafından Türkiye genelinde  düzenlenen ve bu yıl 12.si yapılan yarışmada 6 bilimsel proje ile bölge finallerine en fazla proje ve en çok öğrenci ile finallere katılmayı hakeden Bahçeşehir Okyanus Ortaokulu öğrencilerimizi ve proje danışmanı öğretmenlerimzi tebrik eder,başarılar dileriz.


Haber
:
Elçin Çay
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Ortaokul
Tarih
:
21 Mart 2018, Çarşamba 10:21
Okunma
:
804 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları