Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | BAHÇEŞEHİR OKYANUS KOLEJİ ORTAOKUL KADEMESİNDE ‘KİŞİSEL GELİŞİM DERSLERİ’ BAŞLADI.
BAHÇEŞEHİR OKYANUS KOLEJİ ORTAOKUL KADEMESİNDE ‘KİŞİSEL GELİŞİM DERSLERİ’ BAŞLADI. BAHÇEŞEHİR OKYANUS KOLEJİ ORTAOKUL KADEMESİNDE ‘KİŞİSEL GELİŞİM DERSLERİ’ BAŞLADI.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Ortaokul Kademesi olarak öğrencilerimize “Kişisel Gelişim” dersleri ile Kendini Keşfetmesi, Olumlu Düşünme Becerilerinin Geliştirilmesi, Motivasyonun ve Özgüvenin Arttırılması, Zaman Yönetimi, Fark Yaratmak, Sosyal İletişim ve daha birçok konu ile kişisel gelişimlerine katkıda bulunmuş olmayı hedefliyoruz.

Ortaokul Rehberlik Birimi tarafından organize edilen 5. Sınıf ‘Kişisel Gelişim Dersinin’ Ekim ayı konusu olan ‘Ruh Hali’ 10 Ekim 2018 Çarşamba Günü konferans salonunda gerçekleştirildi. Öncelikle rehber öğretmen Özge Delikan tarafından kişisel gelişim dersinin içeriği, kazanımları öğrencilere aktarıldı. Seminerden sonra öğrencilere Ruh Hali konusunu içeren ‘ Ters Yüz’ filmi izletildi. Kişisel Gelişim dersinin konusu olan ruh halinin insan üzerindeki etkilerini pekiştirmek adına öğrencilere ‘Ne Öğrendim Ne Kazandım ‘ ve ‘3 Soru 1 Kişi’ formu dağıtıldı. Bu formlar ile öğrencilerimiz kişisel gelişim dersinde öğrendikleri bilgilerin kazanımlarının üzerine düşünme ve arkadaşları ile röportaj yaparak kendi aralarında yorumlama fırsatı buldular.


Haber
:
Özcan Kara
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Ortaokul
Tarih
:
13 Ekim 2018, Cumartesi 11:37
Okunma
:
430 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları