Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencilerinin Hayalindeki Meslek Seçimi
Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencilerinin Hayalindeki Meslek Seçimi Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencilerinin Hayalindeki Meslek Seçimi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ortaokul Öğrencileri Mesleklerini Anlatıyor

Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi öğrencileri ''Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün'' projesi kapsamında rehber öğretmenleri eşliğinde etkinliğin “Mesleğimi Anlatıyorum” aşamasını tamamladılar.

Öğrencilerimiz hayal ettikleri mesleklerle ilgili araştırmalar yaparak sunum hazırladılar ve araştırdıkları meslekleri konferans salonunda arkadaşlarına anlattılar. Mühendislik, doktorluk, öğretmenlik, avukatlık, veterinerlik, futbolcu, basketbolcu, mimarlık gibi mesleklerle ilgili her öğrenci kendi sunumu hazırladı ve arkadaşlarını ayrıntılı olarak bilgilendirdi.

Bu etkinlikle öğrencilerimiz olmak istedikleri meslekleri araştırma ve öğrendiklerini arkadaşlarına anlatma olanağı buldular. Böylece projenin, meslekleri öğrenme sürecine öğrenciyi birebir dâhil etme amacının bir basamağı daha gerçekleştirilmiş oldu.


Haber
:
Özcan Kara
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Ortaokul
Tarih
:
16 Kasım 2018, Cuma 18:00
Okunma
:
436 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları