Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde "Sosbu Oyunu' Etkinliği
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde "Sosbu Oyunu' Etkinliği Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde "Sosbu Oyunu' Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler Dersi'nde "Sosbu Oyunu" ile öğrendiklerini pekiştirdiler.

Okyanus Kolejleri'nde çeşitli etkinlikler ile derslerin öğrenciler tarafından daha iyi kavranması sağlanıyor...

Bahçeşehir Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri, 9 Aralık 2015 Çarşamba günü Sosyal Bilgiler Dersi'nde öğrendikleri konuları gruplar halinde pekiştirme fırsatı yakaladılar.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından düzenlenen Sosbu oyunu ile, öğrencilerin derslerde gördükleri bilgileri pekiştirip, konuyu daha iyi anlamaları amaçlandı.

Sosbu Oyunu Nedir?

Sosbu; Sosyal Bilgiler Dersi'nde çok kavram olması sebebiyle ortaya çıkan kavram kargaşasını ortadan kaldırmak, sıkıcı tekrarları eğlenceli hale getirmek ve öğrencilerin kavramları ve resimleri kendi kelimeleri ile ifade etmelerini sağlayarak anlamlı öğrenmeyi gerçekleştirmek için tasarlanmıştır.

Sosbu ekibi; insanların, zihninde var olan kavram ve kelimeler nispetince düşünebildiği fikri ile tasarımlarını gerçekleştirmektedir. Oyunda özellikle öğrencilerin kelime ve kavram dağarcığının gelişmesi için özel bir çaba harcanıyor.

Sosbu-Sosyal Bilgiler Oyunu'nda kullanılan kavram, resim ve sorular, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı müfredatına uygun olarak seçilmiştir.

 


Haber
:
Serdal Salmanlı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
METİN KARABAŞ
Tarih
:
11 Aralık 2015, Cuma 17:25
Okunma
:
2.047 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları