Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Bilim ve Teknoloji Haftası'nı Kutladı
Bahçeşehir Okyanus Koleji Bilim ve Teknoloji Haftası'nı Kutladı Bahçeşehir Okyanus Koleji Bilim ve Teknoloji Haftası'nı Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Her yıl kutlanan 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde 24 Mart 2015 Salı günü 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri hem eğitici hem de eğlendirici etkinliklerle dolu bir kutlama gerçekleştirdi.

Öğrencilerine bilimsel düşünce becerileri ve uygulamaların kazandırmayı hedefleyen Okyanus Kolejleri'nde her yıl Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenir.

Bu yıl düzenlen etkinliklerde 5. ve 6. sınıf öğrencileri ‘’ Kim bilir? Kim Yapabilir? ‘’ adlı, içinde 4 çeşit fen bilimleri dersleriyle alakalı etkinlik bulunduran eğlendirici ve öğretici bir yarışmayla oynadılar. 7 ve 8. sınıf öğrencileri ise  ‘’Kelime Oyunu ‘’ yarışmasıyla hem eğlendiler hem de bireysel olarak fen bilimleri ile ilgili bilgilerini yarıştırdılar.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Esra ÇÖMLEK
Tarih
:
07 Nisan 2015, Salı 14:39
Okunma
:
1.310 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları