Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji 8.Sınıf Öğrencileri Hedeflerini Belirledi.
Bahçeşehir Okyanus Koleji 8.Sınıf Öğrencileri Hedeflerini Belirledi. Bahçeşehir Okyanus Koleji 8.Sınıf Öğrencileri Hedeflerini Belirledi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 8.Sınıf öğrencileri haftalık soru sayısı hedeflerini belirledi. Ayrıca öğrencilere dağıtılan doğru çoğaltım tablosu sayesinde öğrenciler doğru sayılarındaki artışı somut olarak görme imkanı buldu.

 14 Ekim 2016 Cuma günü Bahçeşehir Okyanus Koleji 8. sınıf panolarına haftalık hedef tabloları asıldı. Teog'a kadarki haftaların yer aldığı bu tablolar sınıf rehber ve danışman öğretmenlerin de desteği ile öğrenciler tarafından dolduruldu. Tatlı bir rekabet ortamında bu tabloları dolduran öğrenciler, hedeflerini git gide yükselteceklerini belirtti. Velilerden ise bu tablolar sayesinde öğrencilerin eve gittiklerinde bir sonraki haftanın hedefini tutturabilmek için günde ortalama kaç soru çözmeleri gerektiğini hesapladıkları gibi dönütler alındı.

 Ayrıca öğrencilere, İlk teog sınavına kadar okulda olacakları deneme tarihlerinin yazılı olduğu doğru çoğaltım tabloları dağıtıldı. Öğrencilere her sınavdan sonra bu tabloyu doldurarak rehber öğretmenine götürmeleri ve sınav analizi yapmalarının önemi anlatıldı. 


Haber
:
Didem Ertana
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
Didem Ertana, Menşur Ünsal
Tarih
:
15 Ekim 2016, Cumartesi 22:01
Okunma
:
1.785 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları