Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji 7. Sınıflar "Yaratıcı Yazma" Etkinliği
Bahçeşehir Okyanus Koleji 7. Sınıflar "Yaratıcı Yazma" Etkinliği Bahçeşehir Okyanus Koleji 7. Sınıflar "Yaratıcı Yazma" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 7. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan "Yaratıcı Yazma" etkinliği kapsamında yazar Elif Durak atölye çalışması yaptı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 7. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan "Yaratıcı Yazma" etkinliği kapsamında yazar Elif Durak 18 Aralık 2015 Cuma günü sınıflarda atölye çalışması yaptı.

Son zamanlarda yaratıcı yazma atölye etkinliği dahilinde yapılan yazı ve betimleme çalışmaları ile öğrenciler, kendini ifade etme ve düşüncelerini kağıda aktarma konusunda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Ayrıca bu atölye çalışmalarında öğrenciler, yaratıcı yazmaya, soru, cevap ve beyin fırtınasına yönelik yaratıcı düşünme becerilerini de geliştirebiliyorlar.

Türkçe ders saatlerinde yapılan ve  yıl boyunca devam edecek olan yaratıcı yazma kitabımızın atölye çalışmasını yaptıran Elif Durak ‘a ders sonunda öğrenciler teşekkür ederek çiçeklerini takdim ettiler.


Haber
:
Serdal Salmanlı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
KÜBRA DİNÇER
Tarih
:
23 Aralık 2015, Çarşamba 21:47
Okunma
:
1.541 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları