Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Kampüsünde 'İnternet ve Sosyal Medya Bağımlılığı Semineri' Gerçekleştirildi
Bahçeşehir Kampüsünde 'İnternet ve Sosyal Medya Bağımlılığı Semineri' Gerçekleştirildi Bahçeşehir Kampüsünde 'İnternet ve Sosyal Medya Bağımlılığı Semineri' Gerçekleştirildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Konferans Salonunda 05 Mayıs Cuma günü Anne Baba Okulu Kapsamında İnternet ve Sosyal Medya Bağımlılığı konulu Seminer Gerçekleştirildi.

Ortaokul 5. 6. 7. 8. ve İlkokul 4. Sınıf öğrenci velilerinin katıldığı; Sosyal Medya Kullanımı (İnternet Bağımlılığı, Siber zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı, Sosyal Medya ve Taciz, Güvenli İnternet Kullanımı ve Çocuklarımız seminer programında Uzman Psikolog Ayhan Ece ve Uzman Psikolog, Öğretim Görevlisi Derya Melek tarafından gerçekleştirilen, bağımlılık kavramının anlamı ve beyine olan etkisi konuları ile başlayan seminer, x, y, z kuşağı özellikleri, internette çocukların karşılaşabileceği tehlikeler, güvenli internet kullanımı gibi birçok faydalı bilgiye değinilerek velilerimize aktarıldı.

Seminer sonunda ebeveynlerin bu konuda evde yaşadığı sorunlar üzerine sohbet eden uzmanlarımız aynı zamanda velilerimizin akıllarına takılan soruları yanıtladı.


Haber
:
Didem Ertana
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Didem Ertana, Özge Delikan
Tarih
:
08 Mayıs 2017, Pazartesi 16:26
Okunma
:
1.378 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları