Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Kampüsünde Ergenlik ve Anne Baba Tutumları Semineri Gerçekleştirildi
Bahçeşehir Kampüsünde Ergenlik ve Anne Baba Tutumları Semineri Gerçekleştirildi Bahçeşehir Kampüsünde Ergenlik ve Anne Baba Tutumları Semineri Gerçekleştirildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 04 Mart 2017 Cumartesi Günü 11.00 - 12.30 saatleri arasında, konferans salonunda, velilerin katılımı ile Ergenlik ve Anne Baba Tutumları Semineri gerçekleştirildi.

Rehberlik Birimi tarafından, anne baba okulu kapsamında organize edilen ve 4. 5. 6. 7. ve 8. Sınıf velilerinin en sık danıştığı konu olan ergenlik ve ebeveyn tutumları isimli seminerde öğretim görevlisi, uzman psikolog Derya Melek'in sunumu velilerimizden büyük ilgi gördü. 

Ergenlik çağındaki birey ile doğru iletişime geçebilme konusunda önemli tavsiyelerde bulunan uzman psikolog Derya Melek aynı zamanda kaçınılması gereken tutumlar konusunda da velileri bilgilendirdi. Ayrıca veliler kendisine, ergenlik çağındaki çocuklarıyla yaşadıkları  bir çok konu hakkında doğru tutumun nasıl olması gerektiği ile ilgili sorular sordular. 

Seminerin sonunda katılımcı veliler memnuniyetlerini dile getirerek isimlerine düzenlenen sertifikalarını teslim aldılar.

  


Haber
:
Didem Ertana
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
04 Mart 2017, Cumartesi 15:48
Okunma
:
1.093 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları