Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçeşehir Kampüsü "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Kapsamında Basketbolcu Ziyaretinde
Bahçeşehir Kampüsü "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Kapsamında Basketbolcu Ziyaretinde Bahçeşehir Kampüsü "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Kapsamında Basketbolcu Ziyaretinde
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokulunda, Rehber öğretmen Özge Delikan’ın düzenlediği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında öğrencilerimiz “Basketbolcu” mesleğini tanımak için meslek ziyaretinde bulundular.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokulunda 21 Nisan Cuma günü, basketbolcu olmak isteyen öğrenciler, bu mesleği tanımak için Anadolu Efes Altyapı Oyuncuları’nı ziyaret ettiler.

Anadolu Efes Altyapı Oyuncuları basketbol oyuncularında aranan özellikler ve yetenekler konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi. Basketbol oyuncusu olmak isteyen öğrenciler, mesleğin getirdiği zorlukları, mesleğe sahip olmak için gerekli koşulları sorarak nasıl bir yol izleyecekleri konusunda fikir sahibi oldular. Öğrencilerimiz aynı zamanda Anadolu Efes Altyapı oyuncuları ile birkaç atış denemeleri yaparak uygulama yapma fırsatını da değerlendirdiler.

Ziyaretimiz sonrasında öğrencilerimiz, çok keyifli vakit geçirdiklerini söyleyerek, bu fırsatı onlara sundukları için öğretmenlerine ve Anadolu Efes Altyapı oyuncularına teşekkür etti.


Haber
:
Didem Ertana
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
10 Mayıs 2017, Çarşamba 10:42
Okunma
:
895 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları