Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 7.Sınıflarımızın 'Teog Yolculuğu' Başlıyor
7.Sınıflarımızın 'Teog Yolculuğu' Başlıyor 7.Sınıflarımızın 'Teog Yolculuğu' Başlıyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
23 Şubat 2017 günü Okyanus Kolejleri Bahçeşehir Kampüsünde 7.sınıf öğrencilerimize yönelik Teog Sınavı tanıtım semineri yapıldı.

Okyanus Kolejleri Bahçeşehir Kampüsü 7.sınıf öğrencilerimizin TEOG Yolculuğu; öğretmenlerimizin hazırladığı ‘’TEOG Sınavı Bilgilendirme’’ semineri ile başladı.

Branş öğretmenlerimizin TEOG sınavının içeriğini anlattığı seminerde Matematik, Türkçe, İnkılâp Tarihi Atatürkçülük, Fen Bilimleri, Yabancı Dil, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sorumlu olduklarını, her branş dersinden 20 soru sorulacağını ve her ders için 40 dakika süre verileceğini belirttiler.

Öğretmenlerimiz TEOG sınav sonucuna göre, lise tercihlerinin yapılacağını, alınan puana ve yüzdelik dilime bakılarak liselere yerleştirme yapılacağını anlattılar.

TEOG sınavının hangi dersleri ve konuları kapsadığı, bu derslere nasıl çalışacakları ve bu sınavı önemli yapan etkenler üzerinde durdular.

Teog yolculuğu boyunca rehberlik biriminden alabilecekleri yardım ve destekler hakkında öğrencilerimiz bilgilendirilerek seminer sonlandırıldı.


Haber
:
Didem Ertana
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Didem Ertana, Özge Delikan
Tarih
:
27 Şubat 2017, Pazartesi 12:09
Okunma
:
1.404 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları