Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | "Küçük Hayaller Büyük Projeler", Bahçeşehir Okyanus'ta Yarıştı
"Küçük Hayaller Büyük Projeler", Bahçeşehir Okyanus'ta Yarıştı "Küçük Hayaller Büyük Projeler", Bahçeşehir Okyanus'ta Yarıştı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji, Esenyurt İlçesi'nden 25 ortaokula ait projelerin sergilendiği "Küçük Hayaller Büyük Projeler" Proje Yarışması sergisine ev sahipliği yaptı.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği “Küçük Hayaller Büyük Projeler” Proje Yarışması sergisi, 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde sergilendi.

Esenyurt İlçesi'nden 25 ortaokula ait projelerin yer aldığı sergide, birbirinden ilginç projeler jürinin değerlendirmesine sunuldu.

 

Okyanus Kolejleri'nden 5 Proje

Okyanus Kolejleri de sergiye, Bahçeşehir ve Beylikdüzü Kampüsü öğrencilerinin hazırladığı 5 proje ile katıldı.

Öğrencilerle birlikte okul müdürleri, müdür yardımcıları ve sorumlu öğretmenlerin de katıldığı sergide, Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Müdürü Erdem Üzam ve Müdür Yardımcıları da hazır bulundu.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 7-B Sınıfı öğrencisi Erdem Doğan, "Kedi Evi" isimli, 8-A Sınıfı öğrencisi Arda Burak Akalın da "Katlanabilir Kurutucu" isimli projelerini Proje Sorumlusu Ayşe Çiftçi eşliğinde sergilediler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 7-A Sınıfı öğrencisi Koray Cömert "Madenci Kaskı", 7-C Sınıfı öğrencisi Zeynep Çolak "Limonmatik", 7-A Sınıfı öğrencisi Aleyna Temtek de "Büyüteçli Saat" isimli projelerini Proje Sorumlusu Derya Erişen eşliğinde sundular.

 

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü, Proje Sergisini Ziyaret Etti

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan ve Şube Müdürü Makbule Şimşek de proje yarışması sergisini ziyaret ederek, tüm standları tek tek gezdiler.

Hem öğrencilerle tanıştılar, hem de projeler hakkında bilgi edindiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan; Esenyurt İlçesi'ndeki öğrencilerin başarılarına, hayal güçlerine ve tasarladıkları projelere hayran kaldığını ve donanımlı öğrenciler yetişmesine çok memnun olduğunu dile getirdi.

 

Proje Sorumluları Projeleri Değerlendirdi

Proje sorumluları Tayfur Salatan, Oğuz Arıkan ve Aynur Aygündü tüm gün proje standlarını tek tek gezerek projeleri değerlendirdiler.

Seçilen projeler değerlendirilmek üzere İl'e gönderilecek.

"Küçük Hayaller Büyük Projeler" Yarışması Proje sergisine katılan tüm öğrencilere teşekkür ederiz...


Haber
:
Melike ÖZTÜRK
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
16 Mayıs 2014, Cuma 17:23
Okunma
:
4.067 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları