İstiridye grubu öğrencileri Aile Katılımı etkinliğinde, “Ekmek Yapımı” konusu ile değerli velimiz Latife Hanım’ın katılımıyla ekmeğin nasıl yapıldığından, yapılırken nelere dikkat edilmesi gerektiğinden ve ekmek çeşitlerinden bahsetti. Velimiz getirmiş olduğu malzemeleri önce öğrencilere tanıttı ve yoğurma kabına ekleyerek hamurun oluşumunu gösterdi. Sonrasında kendi hazırladığı ekmekleri öğrencilerimize dağıttı. Velimize katılımı için teşekkür ederiz.
Haber | Aslıhan Akdağ | |
Editör | Aslıhan Akdağ | |
Fotoğraf | Aslıhan Akdağ | |
Tarih | 05 Haziran 2018, Salı 10:21 | |
Okunma | 765 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?