Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Yeni Yıl Coşkusu
Yeni Yıl Coşkusu Yeni Yıl Coşkusu
  • Paylaş
Okyanus Koleji öğrencileri yeni yıl etkinlikleri kapsamında hem eğlendiler, hem de yeteneklerini sergileyen sanatsal çalışmalar yaptılar.

Okyanus Koleji öğrencileri 2013'ü çeşitli etkinliklere karşıladılar...

Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokul Yetenek Kulübü öğrencileri, 28 Aralık 2012 Cuma günü Görsel Sanatlar Öğretmenleri eşliğinde yılbaşı kartı tasarlayıp, okul içinde sergilediler.

"Eko Okullar" kapsamında gerçekleştirilen yılbaşı etkinliğinde, tamamen atık malzemeler kullanılarak oluşturulan kartlar büyük beğeni topladı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri de, 28 Aralık 2012 Cuma günü Beylikdüzü Anaokulu öğrencilerini ziyaret ederek, onlara yılbaşı hediyesi verdiler.

1. Sınıf öğrencilerinin hem küçük kardeşlerini mutlu etmek, hem de onlara karşı olan sorumluluklarını bir kez daha öğrenmek amacıyla yaptığı gezi, oldukça neşeli geçti. 1. Sınıflar'dan seramik uğur böceği hediyelerini alan anaokulu minikleri çok mutlu oldular.

Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri de 31 Aralık 2012 Pazartesi günü güzel bir kutlamayla yeni yıla "Hoşgeldin" dediler.

Spor salonunda yapılan yeni yıl etkinliğine öğrenciler, en güzel kostümleri ve kendi hazırladıkları maske ve şapkalarla katılarak, müzik eşliğinde öğretmenleriyle birlikte dans ettiler. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrenciler 2012'ye mutlu bir şekilde veda ettiler.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
03 Ocak 2013, Perşembe 12:51
Okunma
:
3.913 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları