Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Üstün Zekalılar ve Yetenekliler 1/D Sınıfı Öğrencileri ve Değişimler
Üstün Zekalılar ve Yetenekliler 1/D Sınıfı Öğrencileri ve Değişimler Üstün Zekalılar ve Yetenekliler 1/D Sınıfı Öğrencileri ve Değişimler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1/D Sınıfı Öğrencileri Sosyal Duygusal Gelişim Etkinliklerinden biri olan “Değişimler” etkinliğini yaptı.

Sosyal Duygusal Gelişim dersleri ile zihinsel açıdan yüksek potansiyele sahip öğrencilerin, duygusal ve sosyal alanda olumlu yönde gelişmelerine, var olan potansiyellerini en iyi şekilde ortaya koymalarına yardımcı olunmaktadır. Çocukların, gelişim dönemlerinde yaşayabilecekleri çatışmalarla en olumlu şekilde baş edebilmelerini sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar; “Kendini Kabul Etme, Duygular, Tutumlar ve Davranışlar, Problem Çözme / Karar Verme, Kişilerarası ilişkiler” başlıkları altında verilmektedir.

Öğrenciler 20.11.2017 tarihinde Kendini Kabul Etme başlığının; değişimler etkinliğini yaptı.

Bu etkinlikteki amaç; öğrencilerin,insanların zaman içerisinde büyüyüp değiştiğini fark etmelerini sağlamaktı. Öğrenciler artık kullanmadıkları eşyalarını(oyuncak, kıyafet...) sınıf arkadaşlarına gösterip artık bu eşyaları neden kullanmadıklarını ve zaman içerisinde kendilerinde ne gibi değişimler meydana geldiğini anlattılar.

Sınıfta uygulanan bu çalışma ile öğrenciler, insanların zamanla büyüyüp değişmesine karşı farkındalık kazanmış oldu.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Hilal ATLI
Tarih
:
06 Aralık 2017, Çarşamba 08:43
Okunma
:
999 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları