Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-D Sınıfı Jurassic Land Gezisinde
Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-D Sınıfı Jurassic Land Gezisinde Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-D Sınıfı Jurassic Land Gezisinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-D Sınıfı öğrencileri Jurassic Land’e yaptıkları gezide cok keyifli bir öğrenme deneyimi yaşadılar.

Jurassic Land'de macera ve öğrenme yolculuğu müzede başlıyor. Milyonlarca yıl öncesine ait dinozor iskeletlerinin ve yumurtalarının sergilendiği müzede, birbirinden ilginç bilgiler ziyaretçiler ile paylaşılıyor.

Dinozor çağının ayrıntılı hikayesi örneklerle anlatılıyor. Müzenin her köşesinde eğlence ve eğitim bir arada sunuluyor. Eşsiz deneyimlerle dolu bir keşif gezisi ile çocuklar yaratıcı bir öğrenme süreci yaşıyor.

Jurassic Land fantastik bir dünyayı keşfetmenizi sağlarken, eğitim ve eğlenceyi bir arada harmanlayarak sosyal sorumluluk anlamında toplumsal bir görevi yerine getiriyor.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Tuğba EREN
Tarih
:
21 Aralık 2017, Perşembe 12:18
Okunma
:
1.068 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları