Öğrenciler Çince kulüp dersinde Geleneksel Çin yeşil Çayının yapılışını izleyip, ardından sırayla çayın tadına baktılar. Çince öğretmeni öğrencilere Çin çayının nasıl yapılıp ve neyle içildiğinin detaylarıyla anlattı. Öğrendikleri dilin kültürüyle ilgili bilgi edinip, uygulamalı olarak görmeleri öğrencilere ayrı bir keyif yaşattı. Yeşil çayın kuru ve yaş halini görüp, koklayıp tattıktan sonra dersi keyifli bir şekilde tamamladılar.
Haber | Nurhan Baldiş | |
Editör | Kuzey Kayahan SARAN | |
Fotoğraf | Kadriye AXSİLİMU | |
Tarih | 13 Nisan 2016, Çarşamba 14:17 | |
Okunma | 2.549 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?