Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Üstün Zekâlılar İlkokulu 1-D Sınıfı 'SCAMPER' Tekniği ile Alet Ve Makineler Etkinliği
Üstün Zekâlılar İlkokulu 1-D Sınıfı 'SCAMPER' Tekniği ile Alet Ve Makineler Etkinliği Üstün Zekâlılar İlkokulu 1-D Sınıfı 'SCAMPER' Tekniği ile Alet Ve Makineler Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar İlkokulu 1-D Sınıfı, Hayat Bilgisi Dersi Kapsamında 24 Mart 2016 Perşembe Günü "SCAMPER Tekniği ile Alet ve Makineler" Etkinliğini Yaptı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar İlkokulu 1-D Sınıfı öğrencileri “Mektup Arkadaşı SCAMPER Tekniği ile Alet ve Makineler” etkinliği kapsamında çalışma yaptılar. Öğrenciler bilişsel gelişimlerini destekleyen ve yaratıcılık becerilerini işe koşup artmasını sağlayan bu teknik, Alet ve Makineler konusunda etkin bir biçimde kullanıldı.

Öğrenciler, bu etkinlikte evde kullanılan aletlerden biri olan makası, tekniğin basamaklarını kullanarak yaratıcı fikirlerini işbirliği içerisinde eğlenerek sergilediler.

Öğrenci bu teknik sayesinde kendinin belirlediği bir alet ya da makineyi tekniğin bamaklarını kullanarak disiplinler arası ilişkilendirmelerde bulunmuştur.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Sümeyye Kenger
Tarih
:
28 Mart 2016, Pazartesi 11:15
Okunma
:
2.916 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları