Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Tarihi Canlandıran Gezi
Tarihi Canlandıran Gezi Tarihi Canlandıran Gezi
  • Paylaş
Beylikdüzü ve Bahçeşehir Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri, Panorama 1453 Tarih Müzesi gezisinde, adeta tarih yolculuğuna çıktılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri, 8 Kasım 2012 Perşembe günü Topkapı'daki Panorama 1453 Tarih Müzesi'ni gezdiler.

Gezi esnasında; İstanbul'un Fetih görüntüleri, toplar, tüfekler, kalelerin, surların görüntüsü, surların üzerinde savaşan askerler, patlayan bombaların seslerinin insanı o ana götürüp savaşın tam ortasında hissettirmesi herkesi çok etkiledi.

O zamanın şartlarında birlik, beraberlik ve dayanışmayla böyle zor bir hedefe ulaşmanın gerçekleştiğini görmek tüm öğrencileri duygulandırdı.

Panorama 1453 Tarih Müzesi'yle aynı yerde bulunan Kültür Evleri'ni de ziyaret eden öğrenciler, dost ülkelerdeki kültürleri tanıyarak; o ülkelerin yaşam koşulları, devlet başkanları, kıyafetleri hakkında da bilgi edindiler.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri de, 29 Kasım 2012 Perşembe günü Panorama 1453 Tarih Müzesi'ni gezdiler. Gördükleri üç boyutlu canlandırmaya hayran kalan öğrenciler, üzerinde yaşadığımız toprakların ne kadar zorluklarla kazanıldığının önemini daha iyi anlamış oldular.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
29 Kasım 2012, Perşembe 15:35
Okunma
:
2.180 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları