Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Talipoğlu'nun İlk Dersi Bahçeşehir'e
Talipoğlu'nun İlk Dersi Bahçeşehir'e Talipoğlu'nun İlk Dersi Bahçeşehir'e
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Usta gazeteci ve program yapımcısı Tayfun Talipoğlu, Bahçeşehir Okyanus Koleji'nin Kültür Yetenek Dersi öğrencileri ile buluştu.

Okyanus Kolejleri Yetenek ve Kulüp Dersleri için Kasım ayı itibariyle başlatılan usta isimlerla yapılan derslere bir yenisi daha eklendi.

Usta gazeteci ve program yapımcısı Tayfun Talipoğlu, ilk dersinde 24 Kasım 2011 Perşembe Günü, Bahçeşehir Okyanus Koleji'nin Kültür Yetenek Dersi öğrencileri ile buluştu.

Saat:15.00 ile 16.00 arası soru - cevap şeklinde öğrencilerle aynı zamanda keyifli bir söyleşi de gerçekleştiren usta gazeteci, deneyimlerini öğrencileriyle paylaştı.

Talipoğlu, kuşak çatışmasına da değindi ve bunun normal bir süreç olarak değerlendirilmesi gerektiğini, öğrencilerin ailelerine anlayışla yaklaşmalarının doğru olduğunu belirtti.

"En güzel binaları, en güzel aygıtlarla donatabilirsiniz ama içindeki insan faktörü zayıfsa anlamsızdır yapılan. Okyanus Koleji, çocuklarımıza -İyi Yaşam Arzusu- verme noktasında çok başarılı geldi bana. Yolunuz açık olsun." diye düşüncelerini Okyanus Anı Defteri'ne aktardı.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
26 Kasım 2011, Cumartesi 10:07
Okunma
:
5.422 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları